Lehet terhesség ebből vagy már a változó kor közeledik?
Mármint most voltatok együtt, a mostani esedékes menzeszed előtt 2 nappal, vagyis 5 napja és így nem jött meg? Mert akkor a teszt még az ég világon semmit nem is mutathat, hisz a beágyazódás sem történt még meg, ha netán összejött, márpedig a hcg csak utána fog termelődni, amit a teszt kimutat.
Vagy a múltkori menzeszed előtt voltatok együtt, azután megjött és most meg késik? Mert ha igen, akkor ha most teszteltél, akkor ez csak egy szimpla késés, ami még egy nem változó korban lévő nőnél is megesik és azt a teszt már kimutatta volna.
40 leszek! Nem szeretnék babát.Óvszerrel védekezünk de akkor nem volt és gondoltam nem lesz baj 😞
Ebbe a ciklusba csak 1-2 nap éreztem középidőbe a tojásfehérje nyákot..mindig van ált.a 10.ciklusnaptól most épphogy volt kevés. Hőmet kb 3 hója nem nézem de tudom milyen vagyok sok évig hőmérőztem. Remélem csak esetleg gyulladás vagy más nem pedig késői ovu 😔
Januárban leszek 43. Spontán terhessegben 30 héten, mi szerettük volna, várjuk.
Nem biznek a változó korban még a helyedben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!