Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petefészek szurka, nagyon...

Petefészek szurka, nagyon enyhe barna folyás a nem várt napján. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk. A szokásos mensis tünetek (cici fájás pl) nincsenek.
2020. júl. 16. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Petefészek szúrka nem terhességtől van, mert a terhesség a méhben fejlődik. Petefészek szúrka az ovuláció után ottmaradt sárgatest feszítése miatt van, ami mensivel távozik, vagy terhesség esetén tovább marad. De addig érezhetjük. Barna folyás, mensi napján inkább enyhe progi gondra utal és kezdődő mensire. Ha tesztelsz, baba esetén pozi lesz már ma. De akkor meg progi pótlás kell.

Várd meg a holnapot, ha marad a folyás, lehet átvált mensibe, ha elmúlna akkor meg tesztelj egyet. De én nem gondolnék babára.

2020. júl. 16. 09:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem barna folyásom volt terhesen a nem várt menstruáció napjától olyan 5 napig, de a petefészek izére nem tudok mit mondani. Nekem az alhasam húzódott furán.
2020. júl. 16. 11:35
 3/3 aznaaz ***** válasza:
Mi lett belőle kérdező?
2020. aug. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!