1 héttel mensi előtt erős petefészek szúrka és krémes fehér folyás mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Peteérésem 1 hete volt amit ki is használtunk, mert babát szeretnénk. Még egy hetem van mensiig, de ma nagyon erősen szúrkál bal oldalt a petefészkem környékén és fehér krémes folyásom is van, mi lehet?2008. máj. 30. 17:49
1/10 anonim válasza:
igen és is pont igy vagyok szerintem beágyazodás lehet. nekem ez a 21. napom és 16 napomon volt a pém.neked?
2/10 anonim válasza:
szia én is szintén ebben a helyzetben vagyok.Mi 3 éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam hogy ennyire szurkálna a jobb oldali petefészkem.Én is ma vagyok a 21.napomon és krémes folyásom is van.De nem a méhben kéne érezni a szurkálásokat szerintetek?
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem ez a 20. napom és én sem értem mi lehet, nem szokott ilyen lenni, remélem baba lesz... :)
2008. máj. 30. 18:39
5/10 anonim válasza:
hőt mértek?honnan tudjátok, hogy volt pé eztek?Nem lehet, hogy mégis ma van pé etek?
Én is így jártam múlt hónapban
6/10 A kérdező kommentje:
13. napon volt pé-m, ovu teszttel..
2008. máj. 30. 19:15
7/10 anonim válasza:
Valószínű, hogy beágyazódást jelent. Ami nagyon jó jelnek számít, főleg ha tüneteid is vannak! :)
8/10 anonim válasza:
Nem értem... A baba nem a petefészekbe ágyazódik be!!! A szurkálást a méhed környékén kell érezned!!! Meg lehet érezni a beágyazódást, én is megéreztem, de kifejezetten a köldök alatt, a petefészeknél volt a szurkálás, nem a petefészeknél!!!!
9/10 anonim válasza:
Bocs, elírtam, a méhemnél volt a szurkálás!
Sok sikert!
6 hetes kismama
10/10 anonim válasza:
Igen szerintem is ott kéne hogy legyen de reméljük hogy baba lesz!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!