Menszi előtt 2-nappal, bal oldali petefészek szurka, bő vizes folyás, érzékeny mellek, utalhat terhessegre? Tapasztalatokat olvasnek.
Ezek alapvetően mensi tünetek is lehetnek, nálam például mindjárt megjön érzés, és nagyon erős mellfeszülés jelezte, hogy nem vagyok egyedül. Bár kellett 2-3 nap mire leesett, mivel már majdnem 1 éve próbálkoztunk és volt már előtte mindenféle "tünetem" az azelőtti hónapokban. Egyébként teljesen abban voltam, hogy csak előbb fog megjönni biztosan, de amikor 2 nap után sem történt semmi, délutáni vizeletből egyértelmű pozitívat teszteltem. Igaz a melleim jobban feszültek mint máskor, mondhatni majd leszakadtak napokon át.
Szerintem mindenképpen várd meg a menzesz napját, és utána tesztelj, mert még bármi lehet ebből :) Drukkolok!
Nekem terhesség és baba előtt is ezek voltak.
(ami természetes, hisz a koraterhes és premens tünetek megegyeznek)
Szia!
Hát nekem mindig menszit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!