Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laboreredmények miatt nem...

Laboreredmények miatt nem merünk belevágni? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Minden hormon, minden más stimmel, egyedül a cukor/inzulin van eltolódva felfelé. Metformint kaptam, diétát tartok, de tanácstalanok vagyunk, hogy merjünk-e próbálkozni? A doki szerint nincs arra garancia, hogy milyen hamar áll helyre, évek is lehet, de emellett is lehet egészséges babát szülni.

Ti mit tennétek? Meddig várnátok, vagy hogyan csinálnátok? Első baba, és aggódunk.

2020. júl. 14. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Miert varnátok? Próbálkozni mindenképp lehet, legfeljebb soká tart míg osszejon, de nem ettől függ, egészséges lesz e a baba.
2020. júl. 14. 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Emiatt ne várjatok
2020. júl. 14. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Emiatt nem kell várni. Tapasztalatom: pajzsmirigyem kiderült, kaptam rá gyógyszert, rá majdnem egy évre kiderült az IR 120 perces 180 felett. Szóval magas.

Kaptam rá gyógyszert, a diétát nem mondanám, hogy tartottam, igyekeztem úgy és akkor enni amikor kell, de nem számolgattam. Mivel már 6 éve vártuk a csodánkat, az IR kiderülése után a dokit kérdeztem, hogy mennyi idő lehet mire beköszön egy baba? Azt mondta legyünk még türelemmel, kell egy fél év a gyógyszernek. Endokrinológián 3 havonta van kontroll. Na hát a harmadik hónapban a kontrollra már a pozitív tesztemmel érkeztem. Lassan 3 éves a nagyfiú :)

Nem kell várni, a szervezeted tudni fogja, ha készen áll. Szedd a gyógyszert vigyázz az étkezéssel, szedj D vitamint, folsavat és E vitamint.

Nagyon sok sikert kívánok nektek!

2020. júl. 14. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Pco+ ir vagyok. 3.babánkat várjuk (mind három spontán baba)
2020. júl. 14. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Mi az, hogy el van tolódva felfelé a cukor? Ha magas a cukrod, akkor eszedbe ne jusson teherbe esni. Azt rendezni kell, ráadásul inzulinnal, nem metforminnal.
2020. júl. 14. 16:38
 6/10 A kérdező kommentje:
IR-em van. Így értettem az eltolódást. Igen, magasabb a cukrom és az inzulint is túltermeli a szervezetem. Így értettem.
2020. júl. 14. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
De mennyi a cukrod?
2020. júl. 14. 16:52
 8/10 A kérdező kommentje:

3 pontos cukorterhelésem volt, és ott ezeketet az eredményeket kaptam a cukorra:

éhgyomri: 5.1

60 perces: 7.8

120 perces: 8.0

2020. júl. 14. 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:
38%

3-as vagyok, nekem pl a cukrom a magas inzulin ellenére mindig jó volt terhesen is.

A cukor nagyobb probléma teherbe esés szempontjából mint az IR. Bár merem állítani, hogy a szervezet tudja és így teherbe se tudsz esni. Minden esetre mielőbbi javulást kívánok, nem kirívóan magas az értéked, akár karácsonyra lehetsz még terhes is :) Kitartás az étkezésben, ha teheted tornázz is mellé, a 20 perc is több mint a semmi.

2020. júl. 14. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Inzulin értékeid milyenek??

Pajzsmirigy(TSH)??

2020. júl. 15. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!