Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon rágörcsölök a babára....

Nagyon rágörcsölök a babára. Hogy tudnék lazítani?

Figyelt kérdés

Az első sikertelen hónapon vagyunk túl. Fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás.

A., Elengedném az egész témát

B., Minden praktikat bevettnék.

Az a baj, hogy nagyon rá vagyok pörögve. Az egész hónapot végig agyaltam. Valahogy le kell állítanom magam, mert ez kicsit sem a boldog baba előtti babavaras. Ti voltatok hasonló helyzetben?

2020. júl. 12. 21:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Márciusban összejött, előtte igazából hol megszakítással, hol megszakítás nélkül voltunk együtt. Februárban kezdtem el figyelni az ovulációt, akkor volt az első tesztelős hónapom, de egyáltalán nem görcsöltem rá. Április közepén jött a sokk, nincs szívhang. Júniustól próbálkozunk újra, de mivel nem sikerült én is kicsit oda voltam. De úgy vagyok vele, hogy addig tudom legalább prezentálni a hormonvizsgálat eredményeit az endodokinak, mert IR és PCOS-em van. És most csak feljegyezem a dolgokat egy füzetben (hőmérő+ovu tesztek), de azon kívül élem az életem, lefoglalom magam, terelem a gondolataim. Szerintem minél jobban rágörcsöl az ember, annál jobban belebolondul..
2020. júl. 13. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!