Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon rágörcsölök a babára....

Nagyon rágörcsölök a babára. Hogy tudnék lazítani?

Figyelt kérdés

Az első sikertelen hónapon vagyunk túl. Fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás.

A., Elengedném az egész témát

B., Minden praktikat bevettnék.

Az a baj, hogy nagyon rá vagyok pörögve. Az egész hónapot végig agyaltam. Valahogy le kell állítanom magam, mert ez kicsit sem a boldog baba előtti babavaras. Ti voltatok hasonló helyzetben?

2020. júl. 12. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha egyetlen egy hónapja próbálkoztok, és már rágörcsölsz, akkor mi lesz veled pár hónap, akár egy év után? Mondjuk foglald le magad valakivel. Keress új hobbit, kezdj el egy sorozatot, keress egy jó könyvet, rajzolj, próbálj ki új recepteket, tanulj meg horgolni vagy akármi.
2020. júl. 12. 21:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap után nem túl egészséges ennyire ráparázni. Teljesen természetes, hogy nem jön össze elsőre, élvezzétek a szabad szexet és éld az életed, ne legyen rajtad ez a teljesítménykényszer...
2020. júl. 12. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy sikerült, hogy letisztáztam előbb magamban, aztán a férjemmel, hogy mi az amit bevállalnék a babáért és mi az amit már nem. Nekem segített hogy tudtam h nem fogok hiába előrefelé menni az örökkévalóságig, hanem van egy határ, amit nem lépek át. Ezzel egyidejűleg számoltam azzal az eshetőséggel is, hogy soha nem lesz gyerekem. Na bumm, nem dől össze a világ... amióta így állok hozzá, tényleg kevésvé görcsölök rajta. Sokkal kevésbé :)

Ja, és ciklusnaplót vezetek, hogy ha nem esnék teherbe, akkor konkrétumokkal mehessek a nőgyógyászhoz.

2020. júl. 12. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nehezen jött össze és én is eléggé rágörcsöltem. Aztán rájöttem, ennek semmi értelme, csak rontok a helyzeten. Elengedtem, és már azt is elfogadtam, hogy soha nem lesz gyerekem, beletörődtem, hogy ennek így kell lennie, vmi más sors vár rám. Találtam új hobbit, sportot, elkezdtem egészségesebb életmódot élni. Jól éreztem magam, kiegyensúlyozottá váltam. Ekkor jött össze a baba.
2020. júl. 12. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

🤦‍♀️

2 évet vártunk az első gyerekünkre mire sikerült.

Te meg 1.hónap után már kikészültél, meg rá vagy feszülve?

Ismerek olyan párt aki 9 sikertelen lombikon igen,jól olvasod 9! rengeteg pénz, megannyi elkeseredett éven át, összesen 21 vetélésen esett át, mire elengedték a dolgot és akkor csak is akkor sikerült nekik természetes úton.

Görcsölsz.. Minek? 🤔 Sürget valami? Lemaradsz valamiről?

Élvezd az életed, életetek. Egymás társaságát. Ne kényszer gépezet legyen a sex. Kiránduljatok, kapcsolódj ki. Ahelyett,hogy csak ekörül forogsz.. Na és majd akkor ha nincs hormonális/sperma/szervi gond fog összejönni - 1 év sikertelenség alatt nagyon nincs is doki aki hajlandó foglalkozni ezekkel, persze tisztelet a kívételnek.

2020. júl. 12. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bevált, hogy leálltam a neten olvasgatással. Előtte folyton fórumokat bújtam, meg a gyakorit, meg mindenféle cikkeket, már a munkám rovására ment. Amikor ezzel leálltam, napközben is felszabadultak jobban a gondolataim. Nekünk 8 hónap után jött össze, ha azt végiggörcsölöm, egy idegrocs lettem volna, mire összejön. Így sincs mindig kedve az embernek pont peteéréskor szeretkezni, az meg olyan rossz, hogy akkor a rágörcsölés miatt az ember hisztis lesz, hogy "kárba veszett a hónap". Ennyit semmi nem ér meg, én ekkor jöttem rá...
2020. júl. 13. 09:14
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

"Görcsölsz.. Minek? 🤔 Sürget valami? Lemaradsz valamiről?"

Hát azért lássuk be, hogy aki szeretne babát, az minden sikertelen alkalommal lemarad egy újabb hónap családos életről.

Ezzel nem azt mondom, hogy 1 hónap után rá kell görcsölni a dologra, hogy úgyse fog sikerülni, de ti meg ezt a hülye szöveget engedhetnétek el, mintha nem tudnátok, hogy a sokáig várakozók miről maradnak le éppen...

2020. júl. 13. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
25%

Kedves 7!

Remélem olvastad, hogy 2 évet vártunk az első gyermekünkre 🙄 pco+ir mellett. Szóval enekm ne akard bemutatni milyen ez.

Itt meg 1.hónap után már kiakad meg rinyál a kérdező?!

A legnagyobb jó indulattal is..

2020. júl. 13. 09:34
 9/11 anonim válasza:

Azt írod, hogy az első próbálkozás után az egész hónapot végig agyaltad. Ez önmagában rendben van, a kérdés az, hogy mi járt a fejedben? Mit jelent az, hogy rágörcsölsz a babára? Mit jelent számodra a babavárás?

Számos kérdés merül fel azzal kapcsolatban, mi lehet a hátterében az érzéseidnek. Mennyi idős vagy, milyen körülmények között élsz, mik az előzmények és mik a terveid?

Arra a kérdésedre, hogy elengedd-e a témát vagy minden praktikát bevess, nem lehet válaszolni, egyrészt azért, mert ehhez kevés az információ, másrészt azért, mert mindenki élete és személyisége más, és ami valakinek beválik, nem biztos, hogy a másiknak is.

Ha szívesen írsz magadról itt többet, akkor én is szívesen válaszolok bővebben, vagy további segítségért és programokért keresd fel a CallForHelp honlapját és Facebook oldalát, valamint hívd telefonos lelki támogató vonalainkat.

2020. júl. 13. 12:32
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
Mi is 2 évet vártunk. Az első pár hónap volt a legrosszabb (jöttek ugye a rokonok, hogy nekik azonnal vagy 2-3 hónapon belül sikerült) Mindenki kérdezgette h naaaa???? Nem érintett már annyira rosszul 4-5 hónap után. Aztán kiderült pár dolog, enyhe Ir, pcos...kaptam peteérést serkentő gyógyszert, akkor még rosszabbul érintett mint eleinte mikor megjött. Persze közben folyamatosan kérdezte a család h naaaaa???? Aztán jött a vírus. Feladtam, elfogadtam h nincs doki, várnunk kell nincs mit tenni, és most vagyok 14 hetes terhes. El kell terelni a gondolataidat, új hobby, sok sok közös program a pároddal, kirándulás. Élvezd az életet. 😊
2020. júl. 13. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!