Az orvosom szerint rágörcsölök a baba témára nagyon, ezért nem sikerül. Hogy tudnék nyugodtabb lenni?
Sok hobbim van, mindig lekötöm magam, de amikor már meg kéne jönnie semmi sem tudja elterelni a babáról a gondolataimat. Olyan fezsültség lesz bennem már akkor mikor 1-2 nap van hátra a nem vártig, hogy jó anya leszek-e. Jobb akarok lenni mindenkinél. Hogy tudnék átlagos gondolatokat azokra a napokra is?
1,5 éve próbálkozunk, 27 éves vagyok és első babánk lenne.
Az elején hőmérőztem, de akkor ciklus közepén is ideges voltam, hogy tudunk-e a legjobban időzíteni, sokszor csak azért voltunk együtt még jó sem volt nekem! de 6 hónapja csak amikor jólesik szexelünk,de az izgalom, hogy meg jön-e nem marad el. Szeretném tudni mikor esedékes a vérzésem mert elég ciki, ha úgy jön meg, hogy nincs nálam betét.
szia , szerintem is keressetek fel egy orvost , mi is hasonlo helyzetben vagyunk , csak annyiba kulonbozik hogy mi ket eve varjuk azt a pozitiv tesztet , es hidd el en tudom mit jelent amikor minden honapban remenykedsz es veszed a teszteket , mindenfele jeleket keresel magadon , hogy ezt most biztos azert erzem mert terhes vagyok
es nem lehet erre nem ra gorcsolni , hiaba mondod hogy kesz nem erdekel , nem gorcsolok nem is figyelek semmire , ugyis lelked melyen csak erre gondolsz
mi most mar tulvagyunk spermavizsgalaton meg egy csomo mas vizsgalaton , jovo honapban keszulunk HSG-re majd meglesz az elso inszem , es ezt addig nem hagyjuk abba amig meg nem foggan a mi kicsikenk
sok sikert kivanok nektek es szerintem gondolkodjatok ti is az inszemen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!