Mennyi esélyt láttok babára?
Figyelt kérdés
A párommal szeretnénk babát, de még nem “próbálkozunk” igazán, hanem a termékeny időszakon kívül megszakítást alkalmazunk. Tudjuk, hogy ez nem védekezés, úgy vagyunk vele, hogy ha így is jönni akar, jöjjön. Ma, 12-én, vasárnap együtt voltam a párommal, de nem ment el bennem. Az ovulációm 16-án, csütörtökön esedékes. Elég sok kommentet olvastam, hogy ovu előtt 4 nappal terhesek lettek, viszont így megszakítással még sokkal kevesebb rá az esély... ti mennyi esélyt láttok rá?2020. júl. 12. 15:56
11/13 anonim válasza:
Imàdom ezt a kategóriàt. Ha most ugy tetted volna fel a kèrdèst, hogy megszakîtàssal vèdekeztek de mèg nem szeretnètek babàt valószinûleg olyan vàlaszokat kaptàl volna, hogy persze hogy van esèlyed elèg nagy a terhessègre:)
Kismillió ilyen van itt...
12/13 anonim válasza:
Én azoknál a kérdéseknél is mindig leírom, hogy nem sok esély van úgybteherbe esni, pláne mérföldekkel ouvláció előtt.
13/13 anonim válasza:
Szerintem ez nézőpont kérdése. Ha valaki gyereket akar, és nem is peteéréskor szexelnek, meg el se élvez a pasi, akkor az a célhoz képest messzebb van, mintha mondjuk legalább elélvezne, tehát az esély relatíve roaazabb. Ha viszont a védekezés a cél, akkor a biztonságostól elég messze van a megszakítás, szóval ahhoz képest meg kockázatos. De nem tudom, sikerült-e átadnom a gondolatmenetet, ami a fejemben még logikusnak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!