Van, akinek akkor is voltak olyan tünetei, mint ciklus során mindig, mikor terhes volt? Bőv.
Kb fél éve kezdődött, hogy ovutól a vérzés kezdetéig a bal mellem érintésre fáj, feszül. Rajta vagyunk a kistesó projekten és azon gondolkodtam, hogy ha ovutól elkezdődik megint a fájdalom, az már azt jelentheti-e, hogy később meg fog jönni, tehát nem volt sikeres a hónap?
Nem tudom, hogy a szervezet tudja-e már ovu után 1-2 nappal is, hogy nem sikerült, holott a beágyazódás csak kb 1 héttel utána lenne?
Remélem érthető a kérdésem :)
Nekem az első menszesz kimaradása utáni 2 hónapban is volt "megjön érzés" és görcsölt picit a hasam.
Teljesen normális. Szóval erre nem adnék, hisz vagy megjön valóban vagy sikerült a baba.
Csak a teszt illetve a késés tud biztosat mondani :)
Pontosan ugyanolyan tüneteim voltak mint mielőtt megjön. Talán a gyomrom volt kicsit fura. De az bármitől lehetett. A mell fájdalmam ovu után kezdődött mindig. Mint akkor is mikor pozitív lett a tesztem. 😊
14hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!