Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progeszteron hiány lehet?

Progeszteron hiány lehet?

Figyelt kérdés

26-35 napos ciklusok. Mensi mindig 3-4 napos barnázással kezdődik, 2 nap vérzés, aztán megint 3 nap barnázás. Ovuláció minden hónapban van, tesztek alapján. 3-4 havonta kémiai terhesség. Majd több mint egy év után terhesség, aminek 6 hetesen missed ab a vége....

De az orvosok szerint minden rendben.

2020. júl. 11. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Simán. Nekem ugyanilyen ciklussal mindhárom gyerekem utroval fogant másfél év próbálkozások után.

Az elsőnél a doki ajánlotta, a másik kettőnél csak vonogatták a vállukat, hogy szerintük semmi szükség rá, de ha ennyire akarom, felírják. Ki tudja, lehet, hogy placebó volt, de akkor is terhes lettem mindhárom alkalommal 2-3 hónapon belül.

2020. júl. 11. 10:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Most újra babát várok, és szedem az utrot. Magán dokinál kértem.

Viszont minden nap rettegek. Elvileg 9 hetes vagyok. 8hetesen még minden redben volt, 10 hetesen megyek újra. Ha valóban progeszteron hiány miatt vetéltem el akkor megnyugszom. De tudom neki sem tesz jót, hogy én aggódom :(

2020. júl. 11. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézd, jelen pillanatban akkor megteszel mindent, ami az aktuális tudásoddal lehetséges. Drukkolok. :)
2020. júl. 11. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez progeszteronhiány. Azt hozzátenném, hogy a mensi nem barnázással indul, mert a menstruációt onnan számoljuk mikor a vérzés piros. A progeszteront nem nézte meg vérvétellel? Vetélés után nem ártott volna egy hormonvizsgálat.
2020. júl. 11. 14:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Itt nem foglalkoznak az emberrel. 12 hetesen derült ki, hogy 6 hetesen elhalt. Viszont ha progi hiány okozta, és most szedem, akkor nem lehet baj.
2020. júl. 11. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta Kedves Kérdező? Minden rendben volt?
2021. dec. 27. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!