Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha holnap tesztelek (28. Nap)...

Ha holnap tesztelek (28. Nap) akkor pontos eredményt kapok? Vagy még mindig várják pár napot?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hány napos szokott lenni a ciklusom , nem figyeltem, nem jegyeztem le. Kb egy hónap el szokott telni plusz mínusz pár nap. Predictor erly tesztet vettem.
2020. júl. 10. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a predictor már mutatni fogja.
2020. júl. 10. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2020. júl. 10. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy még mindig? Nem is késik még.
2020. júl. 10. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Én egy hetet várnék, akkor már egyértelmű a teszt
2020. júl. 10. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj még. A jövőben pedig jobb lenne, ha vezetnéd, mert pl a nőgyógyászati vizsgálaton is alap kérdés, hogy hány napos a ciklusod, és mikor volt utoljára. Plusz nagyon sok infó kiderül a ciklus pontosságából, olyanok is, amik egyáltalán nem csak akkor fontosak, ha gyereket terveztek (pajzsmirigy problémák, IR például pont ilyenek, ha nem is akarsz gyereket, akkor is kezelni kell mert később nagyobb bajt okoz).
2020. júl. 10. 20:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, ezentúl írni fogom.
2020. júl. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!