Érdemes-e hőmérőzni, számolgatni, tesztelgetni vagy inkább csak ugy jön majd magától a baba ha akar?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát, én állandóan tesztelgetek, hőmérőzök, egy csomó vitamint szedek, és számolok. Nem tudom jó -e ez? Lehet hogy jobb lenne ha inkább nem stresszelnék ezen, aztán majd jön a bébi ha jönni akar? Szerintetek?2008. nov. 25. 16:39
1/3 anonim válasza:
Szerintem ovulacios tesztezni megeri, es a homerozest nem tudtam csinalni, tul eroltetettnek erezte. Ha ugy erzed, hogy jelen esetben tulstresszeled a teherbeesest, akkor en a helyedben leallnek a homerozesrol, es talan a vitaminokrol is, hogy nem minden reggel az jusson az eszedbe, hogy "hu! Babat szeretnek, kell a vitamin meg a homerozes". Ha valtozatosan eszel, akkor a vitaminkeszleted is rendben van.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a vitaminokat nyugodtan szedjed. Viszont szerintem ne számolgass és ne hőmérőzz,mert ha esetleg nem jön hamar a baba, akkor csak stresszelni fogsz rajta, meg depis leszel. Az orvosom is mondta, hogy ne akarjuk "görcsösen" mert annál rosszabb. Tudom mondani könnyű, én is így vagyok vele. (már 1,5 éve) Kitartás, ha jönni akar akkor jönni is fog! :) Sok szerencsét!
3/3 anonim válasza:
Szia,
mi 2 évig próbálkoztunk a babával, nem sikerült. Már ott tartottam, hogy orvoshoz fordulok és vmi mesterséges módot választok. Nagyon el voltam keseredve, hogy minden hónapban jött a nemvárt...
Aztán úgy alakult, hogy költözésre került a sor és munkahelyet is váltottam, nem nagyon gondolkodtam a babán. És akkor jött!
Most vagyok a 13. héten:)
Ne stresszelj! Ez a legfontosabb. az nem baj, ha tudod, hogy mikor van nagyobb esélye a fogantatásnak, sztem nem baj a vitamin, a hőmérőzés és a többi...csak ne akard görcsösen. És legfőképpen, ne magadat vagy esetleg a párodat okold, ha nem sikerül. Én számtalanszor estem ebbe hibába...
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!