Nincsen petezsák, baj van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma vagyok elvileg 5+5 hetes, voltam magánban dokinál, mert már 2x volt korai vetélésem.
Ultrahangon semmit se látott, pedig azt mondta kéne lennie petezsáknak. Puhább méh és vastagabb méhnyálkahártya amit "megállapított", ezen kívül progeszteront írt fel.
10-es teszt 1 nap késésnél du.negatív volt,
5 nap késésnél már jól látszott, 7 nap késésnél lett egyforma.
Volt valaki hasonló helyzetben?
2020. júl. 7. 18:53
22/24 A kérdező kommentje:
Szia :) igen, csak 2 héttel később fogant majdnem. 8 hetesen már látták,6 hetesre saccolták. 10 hetesen már 8 hetes volt és így tovább :)
Most vagyok uh alapján 16+2, és rendszeresen hallgatom a szivecskéjét :) Valószínű kisfiú.
Genetikain minden érték tökéletes volt, kombinált teszten minden 1:20.000.
2020. szept. 30. 22:20
23/24 anonim 

válasza:

Nagyon-nagyon gratulalok! :)) De jo ezt olvasni!
24/24 A kérdező kommentje:
Köszönjük :) Progeszteront szedem a 32.hétig a biztonság kedvéért, másra nincs szükség :) Jó helyen is tapadt a méhlepény, hátsófali.
2020. szept. 30. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!