Nincsen petezsák, baj van?
Sziasztok!
Ma vagyok elvileg 5+5 hetes, voltam magánban dokinál, mert már 2x volt korai vetélésem.
Ultrahangon semmit se látott, pedig azt mondta kéne lennie petezsáknak. Puhább méh és vastagabb méhnyálkahártya amit "megállapított", ezen kívül progeszteront írt fel.
10-es teszt 1 nap késésnél du.negatív volt,
5 nap késésnél már jól látszott, 7 nap késésnél lett egyforma.
Volt valaki hasonló helyzetben?

Nekem 5+4 hetesen csak gesztációs gyűrű látszott 30 napos ciklusnál.
Simán lehet, hogy egy két napot csúszott az ovud.
Ne stresszeld magad 😊

Nincs olyan hogy tesztek erossege, ha azt erti barki is alatta mennyire halvany vagy nem a csik. Az szamit hogy van masosik csik vagy nincs. A vervetel szamit olyankor pontos mennyiseget mondanak a hcg-re es a lenyeg, hogy 48-72 ora alatt duplazodjon a mennyisege az elso idoszakban. De egy sima terhessegi teszt az 50 es a 500 hcgt is csak sima ket csikkal jelzi. (Nalam terhesseg kozepen masodik csik halvany volt es azt hittem infarktust kapok ijedtemben, doki ugy leszidott utana😀).
Remelem minden rendben lesz veled. Es most osszejon a baba!!!
(Ha nem menjetek el egy lombikos tb-s intezetbe mert ott teged es a parod is vizsgaljak. Folosleges lenne tobb vetelest kivarni, hisz olyan fajdalmas lelkileg is.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!