Elmaradt menstruáció előtt, volt aki megérezte hogy babája lesz? És ha igen,ki mikor csinált csinált tesztet?
Megéreztem, igen. Hogy miért azt nem tudom, de előtte ilyen soha nem volt. És tényleg abban a hónapban jött össze a baba.
A nem várt napján teszteltem, pozitív lett
Én teljesen megvoltam róla győzödve, hogy nem vagyok terhes, csak aztán azt álmodtam, hogy csináltam egy terhességi tesztet ami az álmomban negatív lett, aztán reggel amikor felkeltem az álmom miatt csináltam tényleg egyet és pozitív lett :DD (másfél év próbálkozás és olyan 50 negatív teszt után)
Amúgy a 31. ciklusnapomon csináltam (11DPO-n).
Köszönöm a válaszokat!
Nekem vasárnap lesz a nemvárt,és valamiért úgy érzem most sikerült.
4 éve várjuk a csodát,millió vizsgálat,sikertelen inszem,és lombik után,valamiért most elkezdtem reménykedni. Olyan erős ez az érzés hogy biztos vagyok benne hogy most sikerült.
Persze próbálom magamat nem beleélni,mert félek a csalódástól,de a “bizonyosság” érzése sokkal erősebb.
Köszönöm mindenkinek!
Utolsó köszönöm,nagyon kedves Tőled! Mindenképp megírom. 😊
Úgy tervezem hogy vasárnap tesztelek egyet reggel,akkor lesz a nemvárt napja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!