Napra pontosan 41 napot késik! Voltam dokinal ker hete de nem látott semmit, annyit mondott hogy 11mm és a megnyalkahartyam! Viszont úgy erzem a melleim meg duzzadtak, faj a derekam, fejem sokat faj! Lehet baba?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 21:12
2/13 anonim 

válasza:

Nem vagy terhes, mert az orvos látta volna, hacsak nem azóta is védekezés nélkül szexelsz.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem védekezzünk! Nem teszteltem.
2020. júl. 5. 21:39
5/13 anonim 

válasza:

Hat ennyi (sot kevesebb kesesnel is) az elso dolgom lett volna a teszt.
6/13 anonim 

válasza:

Csinálj tesztet...két hete voltál dokinál..11mmes nyálkahártya kb 4-5 nappal mensi előtt van. Azóta lehet terhes vagy. Tesztelj!
7/13 A kérdező kommentje:
Mi a párommal rég óta nem vedekezunk! Nem azért nem csináltam tesztet mert buta vagyok! Direkt nem csináltam! Csütörtökön megyek vissza orvoshoz! 11 nem es nyálkahártya lét hete volt!
2020. júl. 6. 06:33
8/13 anonim 

válasza:

De igen, az vagy. A teszt 4 hetes terhességet már kimutat, az orvos meg az 5. hét előtt semmit nem lát. Magyarul hetekig kétségek közt vergődsz, ahelyett, hogy lepisiltél volna egy tesztet. Logikus...
9/13 anonim 

válasza:

És még azt sem tudod, mit jelent, hogy X napot késik.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem kell támadni az embert! Direkt nem csináltam tesztet! Mivel szeretnek babát, ezért nem szeretnek csalódni! Csütörtökön megyek dokihoz majd ő el mondja hogy mi a helyzet!
2020. júl. 6. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!