Akik a nem várt előtt pozitívat teszteltek, azonak megmaradt a baba?
Olyan nők tapasztalataira lennék kíváncsi, akik a nem várt előtt pozitívat teszteltek.
Megmaradt a kicsi? Vagy megjött és kiderült, hogy csak kémiai terhességről volt szó?
Szívből gratulálok mindenkinek akinek sikerült!
Akinek nem, annak pedig kitartást❤️🙏🏽
Jó hallani ezeket a sikertörténeteket
6 nappal mensi előtt mintha lett volna valami, de inkább negatív volt. Másnap, tehát 5 nappal nem várt előtt már egyértelmű pozi lett minden féle tesztem, igaz nagyon halványak voltak. Lassan 3 éves lesz. 1 éve szintén ugyan olyan tüneteim voltak ezért ismét ilyen korán teszteltem, halvány pozik lettek a tesztek, majd egy nappal hamarabb megjött a mensim.
Szóval sajnos mensi előtt akármit mutat a teszt még nagy esély van arra, hogy ne maradjon me a terhesség. Amúgy ezért nem javasolt idő előtt tesztelni, de valljuk be kevés nő van aki kivárja, hogy nem jön meg a mensi és csak utána tesztel. Ez van... a mai tesztek nagyon hamar mutatják... Totál fölösleges olyan hamar tudni és reménykedni...nem is értem miért készültek ezek a tesztek.
Na mindegy legalább nem natkoznak a babára vágyók xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!