Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat teszteltem, de...

Pozitívat teszteltem, de kicsit beparaztam normális ez?

Figyelt kérdés
Az előbb csináltam meg a tesztet, de beparáztam. Pár napja már éreztem, hogy terhes vagyok, de úgy gondoltam, hogy biztos a meleg miatt vagyok rosszul,de az előbb bebizonyosodott, hogy nem a meleg. Amúgy tervezett baba, de mégis parázok tőle. Volna pár jó tanácsotok a számomra. Illetve mikor menjek dokihoz?

2020. júl. 2. 05:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy éreztem, mint te. Terveztük a babát és első hónapban sikerült is. Hirtelen sokként ért. Kellett 1-2 hét mire felfogtam.

Szerintem a 7-8.hétnél előbb nem érdemes menni orvoshoz, addig nem látnak szívhangot.

2020. júl. 2. 05:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Normális érzés.

Nálunk úgy volt, hogy terveztük a babát, első hónapban még is fogant.

Hétfőn kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de nem jött, csináltam egy tesztet, de negatív lett, akkor szomorú voltam és csalódott. De nem jött meg továbbra sem (nem gondoltam 100% terhességre, mert előtte 7 évig fogamzásgátlót szedtem, így esélyesebb volt, hogy amiatt késik), aztán csütörtökön csináltam egy újabb tesztet, az már rendesen pozitív lett, akkor azért kicsit én is ráparáztam, de gyorsan elmúlt.

Dokihoz tényleg 7-8. hétnél előbb nem érdemes menni.

Gratulálok!

2020. júl. 2. 06:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi is terveztük,nekünk nagyjából 8 hónap volt,mire sikerült. Hajnal 4 előtt teszteltem pozitívat,aztán mentem dolgozni. Hát mit nem mondjak,nem tudtam nagyon koncentrálni. Szerintem a legtöbb emberben az öröm után az ijedtség jön elő :) és ahogy már előttem is írták,7-8 hetesen.

Gratulálok!

2020. júl. 2. 06:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális érzés! Én 6 hetesen mentem mindháromszor, szeretem tudni, h jó helyen van-e.
2020. júl. 2. 06:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen úgy voltam, ahogy az első írja. Maga a tény is lesokkolt, hogy elsőre összejöttt, fel sem fogtam. Még néha mindig beparázok, nem is a szülés miatt, csak hogy rendben legyen vele minden, vajon milyen anya leszek stb. Szerencsére nagyon jóban vagyok anyukámmal és anyósommal is, ha igénylem segítenek. Van fiús anyuka barátnőm is, akire szintén számíthatok. Nekem ezek nagyon jól esnek a lelkemnek, első baba, így ha elbizonytalanodom van kihez forduljak,ami szuper érzés. Most hogy már mocorog a kisfiúnk kezdjük igazán felfogni, hogy bizony tényleg pár hónap és szülők leszünk.
2020. júl. 2. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is épp így éreztem! Szintén tervezett baba volt, mégis megvolt az ijedtség. De aztán ahogy telt az idő, a félelem megszűnt és átvette a helyét a boldogság. A vizsgálatok előtt persze mindig bennünk volt a para, hogy minden rendben lesz e.

Életem egyik legszebb időszaka volt a várandósság. Sosem voltam olyan kiegyensúlyozott mint akkor. 🙂

8 hetesen mentem én is orvoshoz. Attól hamarabb nem szükséges. Orvost pedig a 16. hét körül választottam.

A lényeg, hogy nincs okod aggódni,ez csak a kezdeti sokk. 🙂

2020. júl. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!