Őszintén: ti is kérdezgettek másokat, hogy mikor jön már a baba?
A harminchoz közelítek és rajta vagyunk a baba dolgon, de egyelőre sajnos még nem sikerült. Elég stressz ez önmagában is, mert nagyon vágyunk már gyerekre, de komolyan, kivagyok attól, hogy folyton kérdezgeznek, mikor lesz már gyerekem.
A családi találkozókon a rokonok. Ha találkozok valami ismerőssel - pl. volt osztálytárs, régi barátnő - az utcán, akkor tuti megkérdezik, pláne ha már van gyerekük. De van a rokonságomban, aki konkrétan minden alkalommal megkérdezi, pedig múltkor már megjegyeztem, hogy amúgy nem tudja, hogy nem illik ilyet kérdezni, mert sem tudhatja, nem éppen akkor vetélt-e el valaki...
Na de a lényeg, én azt hittem, itt a 21. században már alap, hogy nem kérdezgetjük ezt a nőktől, hiszen gyakori a vetélés, a meddőség. Egy csomó cikk szól erről úton-útfélen, hogy tapintatlanság ezzel nyaggatni a nőket, és akkor még mindig azt tapasztalom, hogy a valóságban mindenki a "méhemben turkál".
Ne értsetek félre, nem vagyok mimózalelkű, ha most egyszer-kétszer valami nagyon közeli rokon, pl.az anyósom megkérdezi, hogy állok a témával, nem sértődök meg. De folyton??? Nem akarom másokkal közölni, hogy nem jőn össze a baba, de ha mast mondok, pl. hogy majd meglátjuk, egyből elkezdenek okoskodni, hogy mire vàrunk még...
Szóval öszintén, ti kerdezgettek mást? Ha igen, mi az oka?

Nem kèrdeztem, soha. Csak annyit közeli ismerősöktől, szeretnŕnek egyàltalàn vagy sem. Tőlem kèrdeztèk, rosszabb pillanatban talàlt ès megmondtam, hogy nem, mert x ideje vetèltem el.
Azòta senki nem kèrdezi.

Mindig tudatosan figyelek, hogy ne kérdezzem meg.
Azért tudatosan, mert van akinél érdekelne, de tudom hogy utáltam mikor engem is kérdeztek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!