Nem tudom elhinni, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Elvileg 5 hetes kismama vagyok, 1 hete kesik, pozitivat teszteltem. Jovo heten megyek nogyogyaszhoz. Elso honap, hogy probalkoztunk, eleg hihetetlen, hogy sikerult, de nagyon boldog vagyok. Csak fel sem tudom fogni egyelore es annyira szeretnem, hogy minden rendben legyen. Minden percben el tudnek aludni, neha szurkal a hasam es fajnak a melleim. Nem szedulok es nincsenek reggeli rosszulletek, ez normalis?2020. júl. 5. 11:33
11/11 anonim 

válasza:

Én 9+3 hkm vagyok, egyáltalán nem voltam még eddig álomkóros, az émelygés is a 7. Héten kezdődött, de nem vészes! Inkább az a vészes, hogy semmi ételt nem kívánok, alig eszek valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!