Nem tudom elhinni, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Elvileg 5 hetes kismama vagyok, 1 hete kesik, pozitivat teszteltem. Jovo heten megyek nogyogyaszhoz. Elso honap, hogy probalkoztunk, eleg hihetetlen, hogy sikerult, de nagyon boldog vagyok. Csak fel sem tudom fogni egyelore es annyira szeretnem, hogy minden rendben legyen. Minden percben el tudnek aludni, neha szurkal a hasam es fajnak a melleim. Nem szedulok es nincsenek reggeli rosszulletek, ez normalis?2020. júl. 5. 11:33
1/11 anonim 

válasza:

Hosszú terhesség lesz ez a gy népének.
Poz, azonnal, minden oké, de azért itt vagy a semmivel...
2/11 anonim 

válasza:

Igen, ha utána olvasol látod, hogy van aki nem hányja végig az első trimesztert és problémamentes a terhessége végig és mégis megszüli a gyereket..:)Amúgy állítólag a 6-7 héttől kezdődnek a rosszullétek, már akinek szóval még nem mondhatod el magadról, hogy megúsztad.Boldog babavárást és egyet kell értenem az egyes válaszolóval kicsit:D
3/11 anonim 

válasza:

1-es: neked lesz hosszú, ha itt töltöd az életed. Aki napi 1-2 kérdést olvas el, az nem fárad bele. Aki itt él, az meg szánalmas.
Igen, minden rendben van. Nem kötelező rosszul lenni! :) Élvezd a napokat és sok boldogságot!
4/11 anonim 

válasza:

Sok nő teherbe esik, ez ilyen. Minden normális amit írtál. Rosszullét nekem a 6., 7. héten kezdődött, 8. héttől hányás.
5/11 anonim 

válasza:

Feleslegesen mennél jövöhéten. 7-8 hetesen menj.
6/11 A kérdező kommentje:
Jezusom, nem ertem hogy lehet vki ekkora tirpak. Szerintem semmi nincs benne, hogy kiirtam egy ilyen kerdest, csak egyelore nem merek orulni, mert meg nem latott orvos es szet sem akarom pont emiatt kurtolni, gondoltam hatha itt tudnak irni tapasztalatbol es kicsit addig megnyugszom....
2020. júl. 5. 11:43
7/11 anonim 

válasza:

Morogjatok, tele van a kategória felesleges kérdésekkel. Az ember azt hinné, aki tudatosan készül a gyermekvállalásra, legalább olvas is néha.
8/11 anonim 

válasza:

Majd 6.hét után kezdődik a buli...Ha kezdődik :)
9/11 anonim 

válasza:

Nálam több év után történt ilyen, azt hittem, hogy hallucinálok, mikor a tesztet megnéztem:DD vettem még vagy 3-at utána:D meggazdagodtak rajtam a gyógyszertárak, aztán a doki nem látott semmit az UH-on (gondolom túl korán mentem), én meg mint a bili füle konyultam, aztán két hét múlva már láttam:D Az első gyereknél mindig ez van szerintem mindenkinél.
Minden jót és szépet Neked:)
10/11 anonim 

válasza:

*Nálam több év után történt ilyen, no meg meddőnek is mondott a dokim, ehhez képest:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!