Terhes vagyok? Fura a teszteredményem. Nem akarom elhinni. Látszódik a kontrollvonal és a terhességi vonálnál rózsaszín elszineződés van vastagon. Enyém a Várjak reggelig kezdetű kérdés.
Akkor a te teszted bizony pozitív.
És, igen, a hónap bármely napján van esély babára. Ez ilyen.
A lényeg, hogy munkahelyről menj szülni, és a szülést megelőző 2 éven belül legyen 6 hónap munkaviszonyod. (vagyis biztosításod). Ekkor GYED-et kapsz, az átlagfizud 70%-át.
Plussz jár a családi pótlék, kb 12ezer ft.
Szülés után pedig az egyszeri anyasági támogatás, ami kb 65ezer ft.
De majd a védőnőnél biztosan kapsz kisfüzetet, abban benne vannak ezek is.
Fel a fejjel!
Megint én.
A DNS vizsgálat biztos nem olcsó, én olyan 100ezerre tippelek, de ha meg akarod tudni, hogy ki az apa, akkor meg kéne csináltatnod. Mert nem tudom, hány napos ciklusaid vannak, de ha 2-án jött meg és most 25-én, akkor az 23 napos ciklus, vagyis előtte 14 nappal lehetett peteérésed, vagyis, 23-14=9. Tehát jan. 9-én kb.
Úgyhogy bármelyikük spermája "elkaphatta" a petédet, ha 8-án és 10-én szexeltél... :(
Rendben! Sok sikert, és kitartást!
Látod, ha ez ad értelmet az életednek, akkor inkább köszönd meg Odafel ezt a babát... :)
Minden elismerésem! :)
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!