Szerintetek ez már pozi ovu teszt? az 1es a tegnapi, a 2es a mai. Nem tudom éld önteni, mert erősnek látom, de olyan, mintha "szakadozott" lenne a csík.
2020. jún. 29. 11:22
1/9 A kérdező kommentje:
*eldönteni
2020. jún. 29. 11:23
2/9 anonim válasza:
Gyanús! Ha ilyet látnék a tesztemen, már pánikba esnék :D
3/9 A kérdező kommentje:
😀 miért esnél pánikba?
2020. jún. 29. 12:12
4/9 anonim válasza:
Ha holnap nem lesz erősebb akkor szerintem a kettes a nyerő.
5/9 anonim válasza:
Ennél még eggyel erősebbnek kellene lennie, de ezzel a teszttel nincs tapasztalatom.
6/9 anonim válasza:
A kettes szerintem terhességi tesztre gondolt ovu teszt helyett. Én pozitívnak venném, de egyetértek az előttem szólóhoz, csinálj holnap is egyet.
7/9 anonim válasza:
Nekem ilyen volt, amikor pozi lett, és ebben a hónapban fogant meg a babank.☺️
A képen látható mindkét teszt készitése után együtt voltunk. 😊
8/9 anonim válasza:
Ez szerintem negatív. Amikor így nézett ki a tesztem, nagy boldogan pont akkor mentem a dokihoz, peteérésem van és tök jó h rá tud nézni. Semmi nem volt, se tüsző, se sárgatestet. :( Amikor gyógyszerrel sikerült a pé, nagyon sötét volt a második csík, olyan mint a kontroll, ha nem erősebb. Szerintem tesztelj még tovább, lehet csak 1-2 nap múlva lesz erősebb. Drukkolok!
9/9 A kérdező kommentje:
A mai vilàgosabb lett. Hát majd meglátjuk. Remèlem csak azért volt nehéz eldönteni,mert sokat ittam. Sajnos klíma nélküli helyen dolgozok,nem birom ki,hogy ne igyak.
2020. jún. 30. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!