Nem jelent semmit hogy halványodott. Lehet csak hígabb volt a pisid. Gratula a babához!!!!
2020. ápr. 21. 08:44
2/7 anonim válasza:
Ezen nem tudom mi nem egyértelmű?! 🤷🏻♀️👏🏼
2020. ápr. 21. 08:57
3/7 anonim válasza:
Semmit nem számít, hogy kicsit halványabb, nem volt elég koncentrált a vizeleted. Nem várt körül én is tapasztaltam, hogy hoppá halványabb volt a tesztem, de csak épp többet ittam és többet pisiltem. Hogy megnyugodj két nap múlva tesztelj még egyet, aztán kérj időpontot 2-3 hét múlvára dokihoz :)
Gratulálok!
2020. ápr. 21. 09:05
4/7 anonim válasza:
Azért lett halványabb, mert valószínűleg kevésbé volt koncentrált a vizelet. Ez nálam is pont így volt. Soha életemben nem végeztem még terhességi tesztet korábban, így amikor babát terveztünk és nem jött meg a menzeszem, két tesztet vettem. Két ugyanolyat. Az első tesztet délután végeztem úgy, hogy előtte több órával nem voltam pisilni, mert úton voltunk, ügyeket intéztünk. A másikat pedig másnap reggel csináltam meg úgy, hogy én általában sajnos minden éjjel felkelek pisilni, tehát éjjel is voltam és úgy csináltam meg reggel a tesztet. És a másnap reggeli teszt halványabb lett, mint az előző napi délutáni teszt. 9 éves a kisfiam, úgyhogy egyáltalán nem számít semmit, hogy a második napon végzett teszt halványabb. :)
2020. ápr. 21. 11:51
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom nektek!
A tegnapi pisi kozepsugaras reggeli pisi volt.
A mai ugyan igy reggeli de elfelejtettem, hogy a kozepsugaras pisi a jo.
5.en mar megyek is orvoshoz :)
Megegyszer koszonom mindenkinek, minden jot kivanok Nektek!!
2020. ápr. 21. 12:48
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok,
Azota csinaltam,1 clearblue digitalisat. + 1-2 van rajta.
Az rendben van?
2020. ápr. 22. 13:25
7/7 anonim válasza:
Igen mensi környékén ennyi, talán 5 napig mensi után. Gratulálok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!