Lehetek terhes ezek után?
Sziasztok! Babát szeretnénk, ez volt az első próbálkozós honapunk. Előtte 4 évig fogamzásgátlót szedtem, az orvos azt mondta nem szükséges várni. Május 29-én volt utoljára megvonásos vérzésem. A gyógyszer előtt rendszeres 28-30 napos ciklusaim voltak. Így június 25-re számoltam a menstruációval. Próbáltam figyelni az ovum ami naptár szerint 12-én lett volna esedékes, de pár nappal később tapasztaltam, szinte egy hetet csúszott. Szerdán teszteltem egyértelműen negatívat délután. Ma reggel újra teszteltem mivel mindig semmi jele a menstriációnak. Vizelet sugaras tesztett használtam, 3 perc volt a le olvasás, akkor néztem meg, és halványan, de egyértelműen 2 csík volt a teszten. De ahogy telt az idő össze folyt a második csík, most akkor mi is van? Ti tapasztaltatok már ilyet?
Bocsi, hogy hosszú lett, előre köszi annak aki válaszol.
A pozitív tesztről nem folyik le az eredmény.
Pár hónapba beletelik, amíg helyreáll a szervezet a 4 év fogamzásgátló után. Nem is értem, miért kell agyongörcsölni már az első hónapot.
Ha nem vagy biztos, akkor csinálj egy másik fajta tesztet.
Sok tesztet csináltam már, de ilyen összefolyást nem tapasztaltam.
Képet csináltál esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!