Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan akinek nem várt...

Volt olyan akinek nem várt előtt gyakrabban kellett pisilnie és terhes is lett?

Figyelt kérdés
Nem várt előtt vagyok pár nappal és már egy hete nagyon sokat járok pisilni. Nem fáztam fel, nem iszom többet és esténként sose kellett eddig felkelnem, most meg minden éjjel 1-2x tuti. Csak kíváncsi vagyok, hogy volt-e valakinek ilyesmi tünete és beigazolódott a terhesség is.

#pisilés inger
2020. jún. 20. 20:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem képzeltem be, egyrészt itt szuszog rajtam a bizonyíték, másrészt az első próbálkozós hónap volt, es mivel még sose teszteltem életemben, kb. úgy álltam neki, hogy gyakoroljunk kicsit, lássuk rá tudok-e normálisan pisilni, hogy néz ki, mit mutat, mennyi idő kell neki stb, ha mär ennyire kell pipilni mindig.

Igazából alig vártam a próbálkozós hónapokat, orra szájba szexelést, erre elsőre összejött.

Szóval nálam nem volt psziches.

2. vagyok, és kösz a lepontozást, attól még igaz marad.

2020. jún. 21. 03:12
 22/22 anonim ***** válasza:
Igen! :) Totál azt hittem fel vagyok fázva! Aztán pozit teszteltem egy hét múlva, de a gyakori pisilés még jó pár napig jelen volt. Aztán elmúlt és csak a terhesség végén jött elő. :D
2020. jún. 21. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!