Volt olyan akinek nem várt előtt gyakrabban kellett pisilnie és terhes is lett?
10/11
Azért az éjszakai pisilést nem olyan könnyű pszichésen produkálni.
9# elolvastam a kérdésed és a hozzászólásokat is... nagyon ráérősek az emberek :D neked gratulálok viszont !
Persze nem élem bele magam, úgy is pár napon belül kiderül, hogy megjön-e és ha késik akkor meg majd tesztelek és kiderül, én se gondolnám ezt egy hű de biztos tünetnek.
Azért tettem fel a kérdést is, mert alapból olyan vagyok, hogy ha pisilnem kell este, de lusta vagyok és elalszom, reggelig simán kibírom. Most meg nem.
A kiváncsiság is hajt, mert úgy voltunk, hogy ha jönni akar a baba jöjjön, már van egy 3 éves nagylányunk is. Persze arra már nem emlékszem akkor mi volt :D A szülés óta pedig nem nagyon érzem a pms tüneteket, kb minden 3. vagy 4. menstruációmnál vannak csak görcsök, régen meg mindig nagyon fájt. Most pedig már a pisilés inger óta furán érzem a hasam. De lehet bebeszélem :D de még is itt van ez a folyton pisilés... Szóval majd szólok mi lesz :)
9es vagyok.
Lehet nálam azért jött be, mert olyan rosszindulatúak voltak az emberek, hogy mostmár a sors csak azért is meg akarta mutatni, hogy nálam igenis terhességi tünet az éjszakai pisilés.
Szóval írd meg mi volt, de én biztos vagyok benne, hogy aki soha nem kelt éjjel pisilni, és nincs húgyúti fertőzése, annál bizony ez terhes tünet.
Lesz ami lesz :) én elhiszem azt is, hogy valakinek ez volt a tünete. Viszont az, hogy akinek nem, ennyire csúnyán leszólják a másikat elég nem szép dolog, utána meg kárörvendenének, hogy ők megmondták.
Nem tudom, hogy agyalok-e rajta, de olyan sokszor volt mikor kellett pisilnem, hogy azt álmodom pisilnem kell és elmegyek wc-re álmomban és nem tudok pisilni, keresek egy másik wc-t, ott sem. Ez az álom addig tartott, hogy már reggel volt és akkor mentem is :D most már szerintem elég részletesen leírtam a vizelet ürítési szokásaimat.
A 17es nem én vagyok 😮
Hát én csak egy kis beszélgetésre vágytam, míg vártam a pozitív tesztre, de ilyen csúnya le szólásra nem számítottam.
Azért ha az ember 20 éven át nem jár ki éjszaka pisilni, majd hopp hirtelen minden éjjel ki kell mennie, pozitív lesz a tesztje, majd 3 évig megint nem jár ki egyszer se pisilni, majd megint hirtelen ki kell mennie, azért azt elég erős terhes tünetnek mondanám, és nem lehet a véletlen műve 😁 És mint kiderült nem is lett.
Kívánom, hogy neked se legyen véletlen :)
9,15ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!