Több mint egy hete pozitív LH tesztem volt. Ma kíváncsiságból csináltam 1et megint. Az is pozitív lett. Tesztel van a gond vagy ez hormonprobléma? Olvasgattam, de erre nem találtam semmit. Nem hiszek a jósló tesztelgetésbe! Nem amiatt csináltam meg.
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 19:31
11/13 A kérdező kommentje:
Majd kövi héten kiderül. Tesztelni fogok én is a 10. napon. Hátha sikerrel járok én is. Már annyit csalódtam, h ebbe már bele sem mertem gondolni, de természetesen a remény mindig él bennem. :)
2020. jún. 18. 06:14
12/13 anonim válasza:
Ha napokon keresztül pozitív az lh teszt, az azt jelenti hogy a szervezetben folyamatosan sok lh hormon van. Pcos betegségre pl ez jellemző...
13/13 A kérdező kommentje:
Azóta nem csináltam, de őszinte leszek, pont ilyen dolgokra gondoltam én is. Ettől félek nagyon. Van még itthon 1db majd ma este ellövöm aztán, ha kövi héten megjön, akkor utána irány az orvos. :(
2020. jún. 19. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!