Hormonprobléma lehet?
Figyelt kérdés
Szeretnénk majd babát a párommal. Van már egy 2 éves kislányunk aki elsőre összejött. Még szopizik. A szülés után 15 hónappal jött meg először a menzeszem és sajnos a terhességem előtti 28 nap helyett 24-25 naponta jön meg a menzeszem. Viszont az előző menzeszem nagyon furcsa volt. 2 csepp vér volt a bugyimon 2 nappal a menzeszem előtt majd semmi, másnap szintén 1-2 csepp vér. Harmadnap megjött és a szokottnál erősebb vérzésem volt és 1 nappal tovább is tartott. Gondoltam egyszeri eset nem kell túl parázni. A mostani menzeszem viszont megint így kezdődött. Rengeteg endokrinológusnál jártam már a terhességem előtt mert a fogamzásgátló abbahagyása után nem menstruáltam másfél évnek kellett eltelnie, hogy megjöjjön. Egyik doki szerint alulműködik a pajzsmirigyem másik szerint nincs semmi bajom. Jelenleg nem szedek semmi hormonpótlót.2018. ápr. 6. 13:52
1/3 anonim válasza:
vérvétel hormonokra, abból kiderül
2/3 anonim válasza:
Szia!
A háziorvosodtól kérjél beutalót vérvételre!Legyen a vizsgálatban a TSH is!
Ha a TSH értéked nem jó,akkor bizony pajzsmirigy problémád van,és akkor keress fel egy másik endokrinológust!
3/3 A kérdező kommentje:
2,2 a tsh-m. Tegnapelőtt voltam részletesebb vérvételen, mert 2 hónapon belül nem néznek tsh-t.
2018. ápr. 6. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!