Ha Megtermékenyül a pete sejtem érezhetem?
Szerintem igen, női megérzés létezik. Persze a nőgyógyászok (akik zömében férfiak, de az okostojás női orvosok is akik már szültek is vagy hármat) idiótának néznek, ha ezt megmondod.
Én tudtam, hogy terhes leszek ott és akkor és attól, egyszerűen megéreztem.
NEM
Maximum olyan "Ádám, Anyának érzem magam" érzésed lehet, ha számítasz arra, mikor lehet a megtermékenyítés, de ez csak pszichés. Ha nagyon babát szeretnétek, akkor ne lovald bele magad ebbe az érzésbe, nehogy csalódás érjen az első tesztek után.
(Ezt azért mondom, mert mi sokáig próbálkoztunk, és sokszor éreztem, vagy inkább szerettem volna azt hinni, hogy érzem, hogy most teherbe estem, aztán a negatív teszt után meg 2 napig sírtunk a férjemmel. Végül lombikosok lettünk sok-sok sikertelenség után. A lombik szerencsére elsőre sikerült, de 8. hétig semmit sem érzetem, se mellfeszülés, se bármi más, hiába próbáltam figyelni a testem minden rezdülését. Na, azután 4 hónapon át hánytam, mint a vízfolyás... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!