Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha Megtermékenyül a pete...

Ha Megtermékenyül a pete sejtem érezhetem?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, női megérzés létezik. Persze a nőgyógyászok (akik zömében férfiak, de az okostojás női orvosok is akik már szültek is vagy hármat) idiótának néznek, ha ezt megmondod.

Én tudtam, hogy terhes leszek ott és akkor és attól, egyszerűen megéreztem.

2010. júl. 31. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 31. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Megérezheted, de érezni nem érzed. Fizikailag képtelenség érezni bármit is. A női megérzéssel egyetértek én is, létezik.
2010. aug. 1. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:

NEM

Maximum olyan "Ádám, Anyának érzem magam" érzésed lehet, ha számítasz arra, mikor lehet a megtermékenyítés, de ez csak pszichés. Ha nagyon babát szeretnétek, akkor ne lovald bele magad ebbe az érzésbe, nehogy csalódás érjen az első tesztek után.

(Ezt azért mondom, mert mi sokáig próbálkoztunk, és sokszor éreztem, vagy inkább szerettem volna azt hinni, hogy érzem, hogy most teherbe estem, aztán a negatív teszt után meg 2 napig sírtunk a férjemmel. Végül lombikosok lettünk sok-sok sikertelenség után. A lombik szerencsére elsőre sikerült, de 8. hétig semmit sem érzetem, se mellfeszülés, se bármi más, hiába próbáltam figyelni a testem minden rezdülését. Na, azután 4 hónapon át hánytam, mint a vízfolyás... :))

2010. aug. 1. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
én megéreztem....mármint együttlét után rámtört egy fura érzés h biztos most estem teherbe :)kicsit vicces tényleg igy volt
2010. aug. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!