Ez lenne a peteérés vajon?
Figyelt kérdés
Már van egy fiam, 15hónapos. Elötte gyógyszert szedtem, ő az első hónapban össze is jött, így akkor nem éreztem semmit. Most szülés utá is gyógyszert szedtem, igaz másfajtát. Kicsit több mint 1 honapja hagytam abba. Szeretnénk kistesót. 06.02-án jött meg utoljára. Ma egész nap meg akar jönni érzésem van, de nem teljesen olyan, hanem még mintha izomláz is társulna hozzá (okom nincs rá, nem csináltam extra dolgot hasizommal). Emellett gyenge, ilyen fehéres, átlátszós folyásom van tegnap este óta. Nagyon kevés, de látszik.
Szerintetek ez peteérés lehet? Akkor a napokban sokat kellene rámozdulnom apára a kistesó miatt, igaz?
2020. jún. 15. 13:35
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem igen, van rá esély. Veszteni nem vesztetek semmit, ha összebújtok ma :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!