Ez már pozitiv ovulációs teszt?
Tegnap délutáni olyan halvány volt, hogy meg se jelent a második csik, vagy nem volt tömény a vizelet, vagy nem volt jo a teszt.
Ma reggel 2.pisiböl csináltam. Tegnap délután meg ma reggel már ilyen tojásfehérjés nyákom jött.
Kedden voltunk utoljára együtt. Ha ma délután halványabb lesz legyünk együtt vagy csak holnap délután?
Azért ilyen komplikált mert kevés a katonája a férjemnek és tul gyakran se szabad együtt lenni.
Szerintem pozitív. Ha pozitív, akkor 24-36 óra múlva szabadul ki a petesejt. Szerintem holnap délután/este kellene együtt lennetek.
Nekünk így jött össze.
Pozitív!
Ma este legyetek együtt, a holnap délután- este necces lehet.
Sok sikert!
Ma délután megint pozitivnak látom.
Tegnap éjszaka már negatívnak vettem,igy együtt voltunk.
Reggel a hőm lentebb ment egy tizeddel. Ma már fájdogál a hasam egész nap.
Szerintetek korai volt a tegnap éjszaka?
Akkor úgy fest most lesz ovud :D Dehogy késő a tegnap este.... az pont szuper :) Sok sikert!!
Sajnos a teszt sem jósol előre, meg nagyon ki kell tapasztalni melyik tesztnél mi nálad a pozitív, de ez a mai egyértelmű! Hajrá! 14 nap múlva meg tesztelhetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!