Fogytam, nem jött meg? Most meg halvány pozitív a teszt????
Figyelt kérdés
3 napja késik. A menzesz tünetek megvannak, de nem jött meg. 12kg-ot fogytam, 1,5-2 hónap alatt. Megszakítással szoktunk együtt lenni. Gondolom azért késik vagy ki is marad. De nemrég csináltam egy tesztet ami halvány pozitív lett!!! Most mi van? Lehet rossz a teszt? Fastest-ről rendeltem pár hónapja. Lehet csal a teszt?2020. jún. 12. 10:15
61/72 anonim válasza:
Érdekes. Az első sztem is pozi.. Fals pozi pedig úgy tudtam eddig, hogy nincs
62/72 A kérdező kommentje:
Ma megcsináltam a másik Predictor Early tesztet és az is negatív lett.
Én is így tudtam, hogy fals pozitív nincs. De ti a helyemben melyiknek hinnétek?? Csak inkább a Predictor tesztnek, nem?
2020. jún. 14. 06:55
63/72 anonim válasza:
Igen annak. Ezek szerint ennyire tré a netes teszt.
64/72 anonim válasza:
Én ezek után már azt gondolom, hogy az egy LH teszt volt, véletlenül azt kaptál... Erre más magyarázat nincs!
65/72 anonim válasza:
Az Lh tesztek zöldek. Persze attol még lehetett hibásan összarakva.
66/72 anonim válasza:
64-es vagyok. Amit en veszek lh teszt kék, de arra ra is van irva a sok lh
67/72 anonim válasza:
Minden esetre vmi nem stimmelt azzal a teszttel, az tény.
68/72 anonim válasza:
A fals(nak tűnő) pozitívra nem tudok magyarázatot, de az ilyen drasztikus fogyás (ált. heti fél kilót mondanak "nem drasztikus"-nak) simán okozhatja a mensi késését/kimaradását. Ha beáll az étrended-mozgásod valami nagyjából rendszeresre/fixre, visszaáll rendesen a ciklusod is. Szerintem amúgy ennyi negatív mellett tényleg nem kell félni, hogy baba lesz, de nem csodálom, hogy megijedtél :) Szurkolok, hogy majd akkor jöjjön a baba, amikor már készen álltok rá!
69/72 anonim válasza:
Lehet tudni hogy mi lett a kérdezővel??
70/72 A kérdező kommentje:
Még ugyan ott tartok. Azóta nem teszteltem. Elmegyek dokihoz, ha jövő hónapban sem jön meg. :)
2020. jún. 15. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!