Predictor earlyn mindig látszik egy halvány csík? Aki sokat használt már ilyet, írjon!
Kérlek nyugtassatok meg... Sajnos volt egy balesetünk, kiszakadt a gumi, későn vettük észre.. Nagyon fiatalok vagyunk nem szeretnénk még babát...
Nagyon halványan volt egy csík a teszten ezért szétszedtem. Képen nem nagyon látszik. De ugye mindig van rajta csík?
Nekem ilyen volt mensi napján, kémiai volt.
Tényleg kérdés, hol tartasz a ciklusban és mikor volt a baleset. Ez a teszt baromi hamar mutatja 2 nappal mensi előtt már tök egyértelmű erős pozitív. Szóval, ha 1-2 napon belül jönne a mensid és mondjuk 12-14 napja volt a baleset, akkor nagy eséllyel nem vagy terhes.
8 napja volt a baleset, 4-5-6 nap múlva várom. Van amikor 29, napra jön meg van amikor 33-34... Olyan gyomor idegem van, mindjárt hányok..
Most hogy kezd száradni, még jobban látom😭😭 [link]
De itt annyi kérdés van, ahol nem is volt terhes valaki és mégis halvány pozitívat mutatott. Jajj... :(
Háát nem akarlak elkeseríteni, de ez 8 nappal aktus után pont így kell kinézzen, ha becsúszott a baba!
5-os voltam
8 nappal együttlét után ez teljesen jó csík. Ha ma lenne a mensi napja, azt mondanám ebből nem lesz semmi, de most pont ennyire halványnak kell lennie. Reménykedhetsz még abban hogy kémiai lesz, de ha 2 nap múlva tesztelsz és erősik, akkor sajnos babát vársz. :(
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!