Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor earlyn mindig...

Predictor earlyn mindig látszik egy halvány csík? Aki sokat használt már ilyet, írjon!

Figyelt kérdés

Kérlek nyugtassatok meg... Sajnos volt egy balesetünk, kiszakadt a gumi, későn vettük észre.. Nagyon fiatalok vagyunk nem szeretnénk még babát...

Nagyon halványan volt egy csík a teszten ezért szétszedtem. Képen nem nagyon látszik. De ugye mindig van rajta csík?

[link]

2020. jún. 12. 09:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%

Tuti hogy terhes vagy!!!

A hcg hormon amit ateszt mutat, reggel a legkoncentráltabb.

Így mivel neked reggel nagyon halvány volt, ezért nincs semmi a délutánin. Holnap reggel tesztelj újra, és megfogsz lepődni. Aztán minél hamarabb beszélja szüleiddel.

2020. jún. 12. 13:36
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból mondom, de még mindig jobb azt mondani a szüleidnek, hogy baleset történt és ti felelősen úgy döntöttetek, hogy nem szeretnétek kockáztatni, ezért esemény utáni tablettát vettél be... jobb, mint elmondani, hogy babát vársz, akit nem terveztetek.

Szerintem a szüleid is örültek volna, ha látják, hogy felelősségteljesen gondolkodtok.

Kívánom neked, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Mindenestre igaza van az előttem szólóknak, hogy érdemes lenne a napokban újabb tesztet csinálni, mert a reggeli halványra a délutáni negatív egyáltalán nem jelent semmit.

2020. jún. 12. 13:41
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyet kell értsek! Kész csoda, hogy 8dpo-n valamit is mutatott a teszt reggel, így nem csoda a délutáni negatív!
2020. jún. 12. 13:44
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges volt a délutánit megcsinalni, inkább két nap múlva a reggeli elsőből próbald.
2020. jún. 12. 13:54
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Sztem jobban örültek volna a szülők, ha segítséget kértek, mint hogy esetleg majd odaállsz, hogy abortusz kell. Miért kell titkolózni? 16 évesen már nem csodaszám, ha szexelnek a fiatalok. Nem tudom milyen szülők vannak, de kedves kérdező, jobb, ha leülsz velük beszélni. Szexelsz, na bumm, vigyáztok, ez helyes, baleset bármikor lehet, de 21. században van rá megoldás.. időben. Sajnos még akár terhes is lehetsz, de még pár nap mire kiderül. Kívánom, hogy ne legyen baba, de utána számolj be legalább anyukádnak erről. Nem fog agyonvágni hidd el.
2020. jún. 12. 15:41
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos nem fogja elmondani anyukádnak, mert tilos neki. És az engedélyével játszik. Ha most megúsztad, kérlek, könyörgöm, legközelebb ne legyél ilyen buta. Amúgy a legközelebbi kórház ügyeletes nogyogyaszatan is felirathatod ott aztán meg tuti nem ismeri anyád pont azt az orvost, aki ügyel. De ha mégis. Akkor sem mondhatja el.
2020. jún. 12. 16:06
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
En csak ezt a tesztet hasznaltam mindig. Naaaagyon sokat. Ez 8dpon sajna lehet pozitiv. Holnap-holnaputan mar tutira kiderul. Ugyanezt a tesztet hasznald.
2020. jún. 12. 16:16
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem nyugodnek meg ahogy fentebb irjak. Vasarnap vagy hetfon reggeli elso pisibol tesztelj.
2020. jún. 12. 20:38
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Nos Kérdező, mikor tesztelsz?
2020. jún. 13. 20:19
 30/31 babyboom567 ***** válasza:
na mizu?
2020. jún. 14. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!