Predictor Early tesztről vélemény? Ami már 6 nappal a nemvárt előtt kimutatja a terhességet? Használt már ilyet valaki ilyen korán?
Második babámnál 12. dpon teszteltem vele, pozitív lett, nem csapott be.
Első terhességemnél már 9. dpon úgy gondoltam megpróbálom, de full negatív lett, az nagyon korai volt. 12. dpon akkor is pozi lett már.
Én is 10 .dpon teszteltem vele. Gyönyörű egyértelmű pozitív volt, ugyanolyan erősségű 2 csík. Ugyanappól a vizeletből xepil 10-es full negatív.
Próbáld ki bátran.
A dpo mit is jelent?
Pl dpo 10, a peteérés után 10 nappal?
Szia,
most én is gondban vagyok ezzel a teszttel, mert délutáni és reggeli első vizeletből nagyon halványocska pozitív, talán a reggeli még halványabb lett mint az előző napi délutáni (kérdést is írtam ki pont tegnap)...ha nem jön meg pénteken reggel kipróbálok egy másmilyen tesztet, hátha :)
Ha 14.-én már negatív volt az ovuteszted, onnantól kell számolni az 1. dpo-t. Tehát 14.-e már az 1 dpo, tehát ma vagy a 12. dpo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!