Fogytam, nem jött meg? Most meg halvány pozitív a teszt????
Figyelt kérdés
3 napja késik. A menzesz tünetek megvannak, de nem jött meg. 12kg-ot fogytam, 1,5-2 hónap alatt. Megszakítással szoktunk együtt lenni. Gondolom azért késik vagy ki is marad. De nemrég csináltam egy tesztet ami halvány pozitív lett!!! Most mi van? Lehet rossz a teszt? Fastest-ről rendeltem pár hónapja. Lehet csal a teszt?2020. jún. 12. 10:15
11/72 A kérdező kommentje:
Hol tudok olyat venni? Gyógyszertárban?
Tudom hogy védekezni kell, de természetesen nem vetetnénk el. Csak 7éve így csináljuk és nem sikerült be. Váratlanul érne minket így hirtelen. Csak ennyi.
2020. jún. 12. 10:32
13/72 anonim válasza:
Ki kell várni hogy erősödik-e. Van olyan is, hogy kémiai terhesség. Ha tovább erősödik néhány napon belül akkor viszont úgy tűnik terhes vagy.
14/72 anonim válasza:
Ezért mondják,hogy a megszakításos szex lutri. Kisebb az esély a terhességre, de van! Eddig szerencséd volt, most meg nem. Nem olyan meglepő ez.
15/72 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem hogy terhes vagyok. Úgy érzem, nem. Veszek ma 2 tesztet. Egyiket ma, másikat holnap reggel megcsinálom. Elmegyek délben a Rosszmann-ba.
2020. jún. 12. 10:44
16/72 anonim válasza:
Ez nagyon pozitívnak tűnik.
Ilyenkor már bármelyik kimutatja, Rossmannban van Corax meg Facelle, amikben 2 db is van, ezek 25-ös érzékenységűek.
(Én is tizenpáréve megszakítással védekezek. A 2 nagyobb gyerekem huzamosabb nem megszakított együttlétekből lett, de a picinél elég volt egyetlen alkalom, hogy nem lett megszakítva, rögtön terhes lettem :D)
17/72 anonim válasza:
#15-ös Pedig nagyon úgy néz ki, eddig csak szerencsétek volt.
18/72 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés. Azt azoknak a pároknak találták ki, akik direktben nem akarnak gyereket, de ha jön, akkor örülnek neki. Az, hogy nem érzed terhesnek magad, nem jelenti azt, hogy nem vagy. A teszt csak akkor pozitív, ha hcg van a szervezetedben. Előfordul, hogy rossz indulatú elváltozás, ciszta okozza, de az olyan ritka mint a fehér holló.
19/72 anonim válasza:
Én nem tudom ki mit látott, de ezek negativ tesztek.
Ezret csináltam mar, korai terhességnél is azonnal egyértelmű a dupla csik.
Ez negativ.
20/72 anonim válasza:
Nem negatív utolsó. Jól látható a második csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!