Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Törvényszerű, hogy ha az...

Törvényszerű, hogy ha az ember babát akar, de nem jön össze, akkor körülötte mindenki pont terhes lesz, az is, aki nem akar?

Figyelt kérdés

2020. jún. 11. 13:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a törvényszerű, hogy jobban észreveszed és sokkal inkább rákoncentrálsz. :) Amikor a lánykérést vártam, úgy éreztem, mindenkit eljegyeznek körülöttem. (Pedig ott ráadásul tudtam, hogy nem sokára én is sorra kerülök.)
2020. jún. 11. 18:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#1-2 üldözési mániával el lehet menni orvoshoz, mert beteges ez a kirohanás. Szerintem senki nem irigykedett, meg tette tönkre senki boldogságát, egy nyamvadt kérdéstől nem kéne mást benyelni. Vagy ti is azok a terhesek vagytok akiknek nyalni kell napi 24-ben mert ők most babucit várnak, és más meg se merjen szólalni? Mindenhol rózsaszín csillámpóniknak kell lenni, vagy a mi a frász?

El lehet fáradni az oldalról, ha titeket zavar a tény, hogy valakinek gondja merészel támadni. Vagy ne kattints a kérdésre. Jó hogy nem mész már be terhespatológiára elvetélt nőket megrugdosni, mert a sírásuk zavarják az összképet a nagy habos babos boldogságodban.

Ész megáll.

Kérdező, azért veszed észre mert erre koncentrálsz valószínű. Mikor nem akartunk gyereket, akkor is szültek körülöttem de úgy számon sem tartottam. Mikor akartuk de nem jött, meg a vetélésem után meg persze hogy összeszorult a szívem minden "gólyahírre". Nekem pluszban az is rossz, hogy imádnak viccesen ugratni az ismerősök, hogy na mikor jön már a gyerekszoba rendezés, meg társai. Nyilván nem tudhatják milyen sebekre szórnak sót.

2020. jún. 12. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!