Ha valaki terhes lesz, minden esetben besötétedik a mellbimbó és udvara? Vagy ez nem törvényszerű?
Lehet valaki terhes anélkül, hogy ezt nem tapasztalja?
Illetve nem tapasztal semmilyen terhestünetet?
A válaszokat köszönöm!
Nekem az első terhességemnél az egyetlen tünet a vérzés elmaradása volt.
Most várom a második babát, egyedül csak az álmosság, ami zavar, de ezen kívül semmi. Se cici feszülés, se rosszullét, se kívánósság.
Ez annyira változó! :)
Hétvégén tesztelsz? :) Remélem két csíkod lesz! Én holnap megyek a dokihoz a 0. vizsgálatra/már nagyon izgulok. Nektek is hasonlókat kívánok!
Majd megírod, mi lett? :)
Nekem a 4. hónap környékén sötétedett be, de nem csak a mellbimbóm és a bimbóudvar, megjelent a linea negrám is egyészen végig a hasamon és azt kell hogy mondjam, hogy talán még a nunimnál is kicsit besötétedett. Szóval örülj szerintem, ha ezt a "tünetet" megúszod, nekem nem nagyon tetszik, csak azzal tudom magamat vigasztalni, hogy talán van értelme, mivel így a bébi könnyebben rátalál a cicire :)
Szorítunk a csíkjaidhoz!
31 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!