Ebben a ciklusban nem lesz ovum? Bővebben lent.
Ma vagyok a 15. ciklusnapon. Ovum általában 14-15-16. napon szokott lenni. Mikor hogy. Azért tudom így mert ezelőtt 2-3 ciklust ovu teszteltem már és akkor szépen mutatta az ovum illetve hőgörbézek. Most is elkezdtem tesztelni a 11. naptól de eddig mind full negatív volt, még csak halványan sem jelent meg a második csík egyik napon se pedig valamennyire mindig látszani szokott és volt már pozitív is máskor. És használtam már ezt a tesztet is.(expect). Igaz a facelle lh teszt jobban mutatta. De az expect is mutatta az ovut és szép pozitív volt. Kérdésem az h ha ennyire negatív a teszt akkor valószínű most nem lesz ovum? Mert elméletileg naptár szerint holnap lesz az ovum a 16. napon. Ma kezdtem el érezni az enyhe petefészek szurkálást és egy minimális nyák is van de az még nem az igazi. Csatolom a mai ovu tesztem és az eddigi hőgörbém
Teszt: [link]
Görbe: [link]

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!