Van aki az előváladéktól lett terhes?
Figyelt kérdés
Fel merült bennem a kérdés hogy valyon ez mennyire gyakori hogy előváladéktól lett valaki terhes.Nem fenyeget ez a veszély úgy hogy ki oktatásokat nem kérek hogy védekezzünk mert védekezünk és nem is tervezzük hogy nem védekezznénk csak egyszerűen érdekel hogy mégis van e aki így esett teherbe.2020. jún. 9. 19:00
11/13 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna az utolsót :) Annyi különbséggel, hogy nem szeretnék elköttetésre menni. Sokszor még titkon reméltem is, hogy becsúszik a baba, de megszakitassal soha...Amikor élesben ráálltunk, akkor meg azonnal sikerült, háromszor is :)
12/13 anonim válasza:
Mi félévig csináltuk megszakítással, ezerszázalék hogy nem ment belém, mégis terhes lettem
A nőgyógyász csak anmyit mondott, nagyon termékeny vagyok...
13/13 anonim válasza:
Gondolj bele abba, hogy aki szeretne is gyereket, az sem lesz terhes valószínűleg az első együttléttől. Ezt az előváladék témát szerintem inkább a nemi betegségek elkerülése miatt propagálják ennyire. Vagy elhibázott megszakítás.
Végeztek egyébként tudományos kutatást, ami kimutatta, hogy a férfiak kb. harmadának előváladékában vannak spermiumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!