Lehetek terhes?
A barátommal hevesen csókolóztunk egyik nap otthon az ágyon mindketten ruhában voltunk rajtam farmer + alsónemű rajta melegítő nadrág és alsó nemű. Miközben az ágyon voltunk és csókolóztunk már szinte szexuális együtt lét mozgásokat végeztünk szóval ingereltE a péniszevel a vaginámat ruhán keresztül. Ezt egy idő után abba hagytuk se ő se én nem mentem el, de a nadrágjan latszódott rendesen az előváladék. Kérdésem, hogy lehetséges -e ily módon teherbe eses ?
Kérlek normalis válaszokat írjatok , parázos vagyok
Be nem tette , ha szexelunk akkor is csak óvszerben.
De most attol aggodok hogy az elovaladek valahogy oda került
Nyilván nem olvastál még utána a témának, de tény, hogy nem olyan egyszerű azért teherbe esni. A tv mondja, hogy az előváladék is tartalmazhat spermát, ezért mindenképp vedd meg a reklámozott fogamzásgátló terméket.
A spermának fel kell jutnia a hüvelybe, s még onnan is feljebb kell kúsznia, hogy a ciklusod megfelelő napján pont találkozzon a petesejttel. És még ekkor sem tuti a megtermékenyítéa, sem a beágyazódás.
Egy a vége:nem vagy terhes.
Te se tanultál semmit általánosban biológia órán. Felvilágosító órátok se volt.
Milyen világban élünk?
Különben nem tanultunk emberről általános iskolában
És a felvilágosító órák arról szóltak meg anno hogy mindig védekezni de inkább ne is csináljunk semmit ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!