Van aki az előváladéktól lett terhes?
Én pl nem. 1 éve nem védekezünk és mégsem lettem terhes sajnos.
Ez én vagyok.
Biztosan van olyan, aki megszakítással, előváladéktól vagy védekezés mellett esett teherbe.
Mi is évekig védekeztünk így az eskuvonk után, mondván jöjjön, ha akar. De nem. Mikor akartuk első hónapban összejött.
Olyannak nem javasolnám, aki elvetetné a gyereket. Mindegy, hogy elovaladektol, vagy nem időben veszi ki, mindenképp elég nagy a kockázat.
Szerintem ilyen nincs. Ismerősi körben sem lett senki így terhes. Ilyenkor szerintem a férfi nem meri bevallani, hogy nem jött ki időben.
Világ életemben megszakítással védekeztem, most 32 éves vagyok, mikor akartam sem jöttek olyan könnyen a gyerekek.
Mióta házasok vagyunk, megszakítás van 10 éve, néha menzi előtt 1-2 nappal és utána 1-2 napig megszakítás sincs.
3 gyerek van, mind tervezett volt, soha nem lettem terhes mikor nem akartuk, pedig sokszor volt hogy több menet volt egymás után, ami elvileg fokozottan veszélyes, de akkor sem.
Ha telibe mentünk, jöttek mindig viszonylag hamar. Az utolsó a második hónapban, pedig már 30 és 40 + vagyunk korban bőven.
Most fogok meddővé tételre menni, mert több gyereket nem szeretnénk, eddig úgy voltunk vele, ha jön-jön, de nem csúszott be soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!