Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18.dpo-n ez nagyon halvány teszt?

18.dpo-n ez nagyon halvány teszt?

Figyelt kérdés
X-epil. 100% hogy 18.dpo. Megint vetélés lesz belőle?
2020. jún. 8. 17:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad összehasonlítani egy 10-es és egy 25-ös tesztet. Esetleg holnap reggel csinálj egy predictort megint, és akkor össze tudod hasonlítani a 11.dpo-s teszttel.
2020. jún. 8. 17:58
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekem erősebb volt, de ahogy a többiek írták egyforma teszten kell nézni, hogy erősödik e. Ezek után nyugodtan csinálhatsz még egy x-epilt, hogy ahhoz képest erősödik e, mivel a 10-es teszt alapból erős volt, azt már felesleges csinálni.
2020. jún. 8. 18:31
 13/24 A kérdező kommentje:
Reggel megcsinálom a másikat. Nagyon félek. Az előző baba is vetélés lett :(
2020. jún. 8. 18:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Drukkolunk kérdező! Próbálj kicsit megnyugodni
2020. jún. 8. 19:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Vagy azt csinálod hogy veszel még pár db X epilt és kétnaponta nézed reggeli pisiből. Ha erősödik akkor oké. Vagy veszel egy digitális clearbluet ami kiírja a hetek számát, ha az stimmel akkor elvileg rendben van.
2020. jún. 8. 21:26
 16/24 anonim ***** válasza:
Jajj nagyon drukkolok! Ugyanakkor fel kell készülni a rosszra is. Ha egy hete ilyen erős volt a predi, és ugye két naponta duplazodik a hcg, akkor már jóval erősebbnek kéne lennie az xepilek is. De hátha csak nagyon nem volt koncentrált a pisi.. Nagyon nagyon szorítok neked, hogy ne legyen vetélés!!!
2020. jún. 8. 22:09
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Sajnos nem tudok mást tenni, csak várni. Reggel megcsinálom a másik tesztet.
2020. jún. 8. 22:57
 18/24 A kérdező kommentje:

[link]

Ez lett a ma reggeli. Remélem tegnap.délután csak sokat ittam 😕

2020. jún. 9. 07:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
De hisz ez egy bruti erős pozitív!!! Tessék örülni, kérdező. Tudom, hogy félsz, de az embriónak sem tesz jót. Gratulálok! :) Vegyél egy digitális clearbluet s ott kiírja a heteket is.
2020. jún. 9. 07:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy csodaszép pozitív, ráadásul erős :D Én mernék örülni :) Nagyon jó egészséget kívánok nektek :) Most már többet szerintem nem kell tesztelned, nekem ilyen erős sem lett a kisfiammal :D Nem is kell neki erősebbnek lenni, orvoshoz mikor mész? Két hét múlva már mehetsz, de akár következő hét vége felé is :)
2020. jún. 9. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!