Szerintetek ez nagyon halvány?
Figyelt kérdés
Hihetek a tesztnek, vagy még bármi lehet belőle? Félek túl halvány ahhoz hogy igaz legyen, csináljak esetleg még egyet 1 nap kihagyással? Volt esetleg olyan akinek ilyen halvány volt aztán mégse lett baba?
2020. máj. 6. 18:04
1/14 anonim válasza:
Ez halvány?
Ez tuti pozitív!
Láttad volna az én első tesztjeimet.
4/14 anonim válasza:
Hát sztem ez tok halvany. Ez akkor lenne pozitiv ha olyan eros lenne mint a kontrollcsík.
5/14 anonim válasza:
Ciklusodhoz képest mikor teszteltél?
6/14 A kérdező kommentje:
Nem várt után 5. Napon, de nem tudom pontosan hogy akkor kellette volna meg jönnie, mert mérem a hőm is, és naptár szerinti ovulációshoz képest kb 10 nappal később ment fel az átlag fölé a hőm, szóval nyilván később ovulaltam. Egyébként kb 30 napos a ciklusom de volt már 39 meg 27 napos is szóval ezt nem tudom meg mondani de általában inkább késik, ritkán fordult elő hogy előbb jött meg
2020. máj. 6. 18:40
7/14 anonim válasza:
Ha ilyen rendszertelen a ciklusod, simán foganhatott később ahogy írtad. Pozitív az a lényeg.:) tesztelj még pár nap különbséggel, aztán irány a doki olyan 7 hetesen.
9/14 anonim válasza:
Ez távol áll a halványtól. Majdnem kiverte a szemem xD!
Gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!