Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség tünetek nélkül?

Terhesség tünetek nélkül?

Figyelt kérdés
Volt valakinek úgy, higy terhes volt de nem volt semmi féle tünetje ammi erre utalt volna? Gondolok azokra akiknek rendzsertelen volt a menstruáció s igy nem tudták a pontossan mikor volt peteérésük.

2020. jún. 2. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

45-55 nap környéki ciklusokkal én csak azért tudtam, hogy terhes vagyok,mert tervezett volt így teszteltem.Se egy émelygés,se hányás,se semmi.Problemamentes terhessegbol, egészséges babának született.

Ha szokott hosszabb ciklusod is lenni,mint 42-45 nap akkor még tesztelj 2 naponta míg orvoshoz nem jutsz el.

2020. jún. 2. 12:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekünk is tervezett lenne, csak hát ugye akkor tesztel azóta nem, úgy voltam vele, hogy nincs jel, nincs semmi akkor biztos nem vagyok terhes úgy el is felejtettem... tegnap néztem rá hogy húha már az 50.napon vagyok ahogy nem jött meg.
2020. jún. 2. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem mind a 4 terhességnél az első tünetek a 6-8. hét környékén kezdődtek. Nemvárt napja után 14-28 nappal.

Elsőnél lightos

Második kegyetlen...terhesség végéig rosszul voltam

Harmadik-negyediket az első kettő közé sorolnám 😂

Jobb esetben 12-16. hétre jobban lettem.

2020. jún. 3. 14:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező végül mi lett? Baba van ? :)
2021. jan. 2. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!