Tünetek terhesség nélkül?
Sziasztok!
Párommal gyermeket szeretnénk. Együtt voltunk, amikor kellett. Ma vagyok a 12. dpo-n. Reggel kíváncsiságból teszteltem, nyilván negatív lett. (Predictor Early).
Következő tüneteim vannak:
- barnázás
- magas testhő (reggel 37°C, napközben emelkedik 1-2 tizedet).
- alhasi fájdalmak
- émelygés
- aluszékonyság
- enyhe mellfeszülés
A testhő kivételével ezek a tünetek szépen lassan, napról napra erősödnek. Ma már gátolnak a napi tevékenységemben..
Babát nem zárom még ki, van még pár nap a nem vártig, de ilyen tüneteket nem szoktam menzesz előtt produkálni. Felmerült bennem a kérdés, hogy valamelyik hormon nem működik jól? Melyik hormon gubanca okozhatja a fenti tüneteket? Gondoltam nézek egy LH tesztet, de nem találok sehol leírást, hogy ha pozitív is lesz, akkor az mit jelent menzesz előtt 2 nappal..?
IR+pajzsmirigyalulműködésem van, kezelem gyógyszerrel, diétázok, betartok mindent! Cukrom jó, 5-ös tartományban tartom. :)
Köszönöm!
Nekem is progeszteron gyanús. Várom, hogy megjöjjön, utána elmegyek a dokimhoz, kérek egy hormonvizsgálatot.
De ha nem jön meg, és pozi lesz a teszt, akkor is szólok, hogy mizu. :)
Őszintén: mind kettőnek egyformán örülnék... :D Gyermeket is szeretnénk, és lakodalomra készülünk. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!