Hányinger van de 25 -ös teszt negatív?

Nekem a 25-ös teszt is mutatta a terhességet mensi előtt, nekem hányingerem nem volt, de még csak egész terhesség alatt egyszer sem, ellenben non stop émelyegtem. Továbbra is tartom a véleményem, miszerint, ha terhességi tünet van, akkor a teszt is mutatja, mert van hcg. Ha nem mutatja a teszt, akkor nem terhesség okozza, ennyi az egész. Tesztelj nyugodtan, idődbe belefér, Én is sokat teszteltem :D De nekem a 10es kevésbé mutatta , mint a 25-ös :)
Sok sikert, de tényleg ilyen tünet mellett pozi lett volna a teszted terhesség esetén. De hátha :)

Hipochonder vagy kérdező. És feleslegesen elb#szol egy csomó pénzt a tesztekre. Mindennap, ma pl 2x is elhasználsz egyet, mi értelme ennek?
Csak beleéled magad, aztán ha kiderül, hogy csak gyomorrontás, akkor meg tiszta depis leszel.

Hagyjátok, vegye csak a teszteket, hiszen ráér!
A helyedben inkább vennék ezen a pénzen egy két könyvet, ami ilyen témájú, és akkor tisztába lennél vele, mitől lesz pozitív a teszted meg mikor, és mi okozza a terhes nő hányingerét.

Senki nem volt paraszt, még akkor se ha nyersen fogalmaztak. Igazuk volt, nem is késik még, ilyenkor nem baba miatt vagy hányinger ha van. Nyilván nem lennének parasztok, ha az értelmetlen tesztelésre biztattak volna igaz?
Ma már ellőttél egy tesztet, és még azt írtad csinálsz kettőt. Lehet hogy csak 500/db, de 1500ft-ot kiadni úgy, hogy még csak nem is késik az ostobaság, persze te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!