Azlétezik, hogy hányingerem van de a teszt még negatív?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom,a teszt negativ de akkor ilyen erős hányingerem sem lehetne mert a hcg okozza a hányingert,nem?volt valakinek ilyen?2020. máj. 8. 11:19
1/12 anonim válasza:
Létezik. Gondolom gyomorrontásod van.
2/12 anonim válasza:
Én hajnalban 2x is hánytam. Nem vagyok terhes.
3/12 anonim válasza:
Persze, akár a mensi miatt is lehet hányinger. Nem feltétlen terhesség.
4/12 A kérdező kommentje:
Jobbulást kívánok a gyomorrontás miatt.
Nekem nem az van remélem :)
2020. máj. 8. 11:46
5/12 anonim válasza:
10 es tesztet csináltál? Mert a 25 ös még nem feltétlen mutatja ha terhes vagy
6/12 anonim válasza:
Ha terhesség miatt lenne a teszt is kimutatná, pláne hogy holnapra nem várod. Negatív teszt=nem vagy terhes.
7/12 A kérdező kommentje:
X-epil 25öst.
2020. máj. 8. 11:56
8/12 anonim válasza:
Sok mindentől lehet hányinger. Meg nem akarok nagyon okoskodni, de úgy tudom, inkább az a jellemző, hogy a hányinger még 2-3 hetes terhességnél nincs, majd inkább a 6. héttől. De persze, biztos van kivétel.
Menstruáció előtt is lehet hányinger, nekem szinte mindig van. Vagy vírus, rossz kaja, stressz, stb. Szóval igen, létezik, hogy nem vagy terhes, de hányingered van.
9/12 anonim válasza:
Olyan rettenetesen hittem az első lombikunk során abban, hogy terhes vagyok, hogy a teszt elvégzése előtti 3-4 napban minden reggel hánytam. Nem, hogy terhes nem voltam, de még meg sem próbált az embrió beágyazódni (nem volt sárgatest).
10/12 anonim válasza:
Nem. A teszt 4 hetesen lett pozitív és csak a 6. héten lett hányingerem. Valami mástól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!